f DeepState Bedrijven

BEDRIJVEN EN ORGANISATIES

De DeepState wordt ondersteund door vele bedrijven en organisaties.

Internet bedrijven

Deze bedrijven staan onder controle van de geheimdiensten/CIA. Hun doel is niet geld verdienen maar informatie verzamelen om mensen in hun macht te krijgen. Deze firma's verzamelen niet alleen persoonlijke data, wat al erg genoeg is.
Ze willen weten hoe ze Uw mening kunnen bijstellen. Als bijvoorbeeld te veel mensen gaan twijfelen of de Russel echt achter het neerschieten van de MH17 zit, komen ze met een nieuwsbericht waarin bijvoorbeeld staat dat een onbekende Russische soldaat verteld wat zijn opdracht was op die dag. Door Uw gedrag op het internet voor en na het nieuws bericht te meten zien ze of de aktie is gelukt.
Weleens opgevallen dat als het nieuws meldt dat het Goud prijs gaat stijgen, de olie prijs gaat zakken of dat de Bitcoin het gaat maken in 2018 net het tegenovergestelde gebeurt? Zo verdienen ze geld en houden de macht in handen.
En mocht U van dierensex houden is de kans groot dat U het gaat maken in de politiek. Mocht U van kleine kinderen houden kunt U zomaar bij de EU in Brussel terecht komen. Wel eens vreemdgegaan met een super mooie Oost Europese vrouw in een hotel? Dan heeft de CIA het zekers gefilmd en zit promotie niets meer in de weg.footer.jpg
deepstate-books.gif
Start
Qanon
Russische inmenging
Pizzagate
Spionnen ontmaskerd
De Clinton Foundation
DNC FBI CIA DOJ
Uranium One
Wapenhandel
Mensenhandel
Silicon Valley
Bedrijven & personen
Barack Obama
Donald Trump
Saudi Arabie
Nederland